Aleg crema - www.marveljar.com

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679
Aleg crema

Ajută-mă să aleg o cremă naturală 100 %!

 

Calea spre o piele frumoasă începe cu o curățare naturală și cu hidratare.

 

Cremele "sigilează" umiditatea naturală și menține pielea hidratată si suplă. Industria cosmetică vânează dorința noastră pentru o piele frumoasă bombardându-ne cu o colecție copleșitoare de produse scumpe, frumos ambalate, ca...

Ajută-mă să aleg o cremă naturală 100 %!

 

Calea spre o piele frumoasă începe cu o curățare naturală și cu hidratare.

 

Cremele "sigilează" umiditatea naturală și menține pielea hidratată si suplă. Industria cosmetică vânează dorința noastră pentru o piele frumoasă bombardându-ne cu o colecție copleșitoare de produse scumpe, frumos ambalate, care promit un miracol într-un borcan.


Noi nu promitem minuni! Ce facem promitem sunt produse naturale, sigure, realizate cu uleiuri vegetale și unturi care sunt ușor hrănitoare și ușor absorbite de pielea ta.

Fără parfumuri sintetice, fără conservanți chimici, doar ingrediente naturale și/sau organice sănătoase în care puteți avea încredere.

Hidratantele tipice sunt fie numite loțiuni sau creme pe baza proporției de ulei versus apă. Dacă te uiți la o etichetă de loțiune/cremă, ingredientul cel mai folosit care este și în proporția cea mai mare este apa. Produsele noastre de hidratare/cremele noastre nu conțin apă.

În general, produsele ce conțin mai mult ulei sunt mai emoliente și oferă o mai mare protecție de lungă durată. Cu toate acestea, cu cât un produs conține mai mult ulei, cu atât, inițial, pare mai gras pe piele. Atenție, am spus inițial. O loțiune se va absorbi în câteva secunde, o cremă mai concentrată în câteva minute. Cu toate acestea, odată absorbită nu vă veți mai avea senzația de piele grasă și veți observa că produsul hidratant, loțiune/crema, trebuie să fie aplicat mult mai puțin frecvent.

Găsirea celui mai bun hidratant este de multe ori un proces de încercare și eroare și ceea ce funcționează pentru o persoană poate să nu funcționeze pentru alta. Așadar, îndemnul nostru este: Testați și folosiți. Cu drag...

Află mai mult

Aleg crema Conține 4 produse.

Afiseaza 1 - 4 of 4 produse
Afiseaza 1 - 4 of 4 produse