Aleg ulei pentru corp - www.marveljar.com

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679
Aleg ulei pentru corp

Cu secole înainte de inventarea lotiuni pe baza de apă, femeile foloseau uleiuri naturale infuzate pentru a-și hrăni, hidrata si proteja pielea. Uleiurile noastre multifuncționale, realizate din uleiuri terapeutice infuzate cu plante și aromoterapie cu uleiuri esențiale, sunt concepute pentru a ajuta la calmarea pielii, relaxarea corpului și re...

Cu secole înainte de inventarea lotiuni pe baza de apă, femeile foloseau uleiuri naturale infuzate pentru a-și hrăni, hidrata si proteja pielea. Uleiurile noastre multifuncționale, realizate din uleiuri terapeutice infuzate cu plante și aromoterapie cu uleiuri esențiale, sunt concepute pentru a ajuta la calmarea pielii, relaxarea corpului și reîmprospătarea spiritului.


Utilizați aceste uleiuri versatile ca:

 

  • ulei de masaj ca să vă simțiți relaxați și chiar întineriți
  • după baie și/sau duș, masați direct pe pielea umedă

 

Vă oferim un ulei antivergeturi de corp, extrem de eficient mai ales în perioadele de sarcină și după naștere. Orice femeie dorește să aibă în timpul sarcinii și mai ales după ce a născut o piele fină, fermă și lipsită de orice urmă de vergetură. Folosind acest ulei, șansele ca visul dvs. de a nu avea vergeturi să devină realitate este foarte mare.

De asemenea, vă oferim miraculosul ulei pentru varice & imbunătățirea circulației periferice. De multe ori, persoanele care au suferit sau suferă de tromboflebită ( cheag de sânge în picior care, dacă se desprinde, poate provoca moartea pacientului) sau cele care au cârcei și blocaje musculare teribile, mai ales în toiul nopții, nu știu ce produse să mai folosească pentru ameliorarea durerii profunde, pentru îmbunătățirea aspectului pielii ( dacă vă uitați la piciorul unei persoane care a suferit de ulcer varicos sau de varici profunde s-ar putea să aveți coșmaruri), etc. Mama mea a avut, acum 2 ani și jumătate o tromboflebită urâtă și cârcei în timpul nopții. Îmi spunea că efectiv i se blocau mușchii la nivelul gambei și nu a avea nicio soluție. De dureri nici nu mai vorbim. Și așa s-a născut uleiul pentru varice & imbunătățirea circulației periferice. L-a testat și, de atunci, îl folosește mereu. De ce? Pentru că o alină în timpul nopții când, după un efort susținut, are dureri și crampe musculare atroce. Pentru că i-a redat aspectul inițial, plăcut al pielii. Produsul conține planta minune- CĂTINA. Despre ea, în secțiunea dedicată de pe blog!

Află mai mult

Aleg ulei pentru corp Conține 2 produse.

Afiseaza 1 - 2 of 2 produse
Afiseaza 1 - 2 of 2 produse