Produse fara alergeni. - www.marveljar.com

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679
Alergeni

Conțin săpunurile și produsele de îngrijire ale pielii Marvel Jar alergeni?

Am testat toate produsele noastre pe noi înșine, pe membrii de familie și prieteni care sunt fericiți să devină voluntarii noștri. Deși produsele noastre sunt realizate cu ingrediente naturale, mulți oameni sunt alergici la ingrediente naturale, cum ar fi anumite plante,...

Conțin săpunurile și produsele de îngrijire ale pielii Marvel Jar alergeni?

Am testat toate produsele noastre pe noi înșine, pe membrii de familie și prieteni care sunt fericiți să devină voluntarii noștri. Deși produsele noastre sunt realizate cu ingrediente naturale, mulți oameni sunt alergici la ingrediente naturale, cum ar fi anumite plante, nuci și uleiuri. Un ingredient care este foarte ușor și liniștitor pentru o persoană poate fi un alergen pentru o alta! Nu există nici săpun sau un produs cosmetic în această lume care este cu adevărat "anti-alergic."

Vă rugăm să citiți toate ingredientele enumerate pe eticheta produsului! Persoanele care au alergii alimentare nu sunt întotdeauna alergice la aceleași elemente din produsele de îngrijire ale pielii. În cazul în care sunteți în dubiu faceți, vă rugăm, testul nostru   pentru alergeni.


Atunci când se utilizează produse noi pe bază de plante sau produse cosmetice naturale cu noi uleiuri esențiale, ar trebui să efectueze acest test pentru a observa reacțiile înainte de utilizare.

 

Testul pentru alergii


Procedură:

  • Aplicati o cantitate mica de produs pe care doriți să-l testați* în partea de sus a brațului interior (la îndoitura cotului).
  • Acoperiți zona cu un bandaj/plasture.
  • Alegeți, pentru testarea produslui, perioada în care vă puteți lăsa plasturele timp de 24 de ore fara sa se ude.
  • Dacă sunteți sensibil(ă) la oricare dintre celelalte componente, o reacție, de exemplu roșeață, arsură, mâncărime sau alte iritații, trebuie să aibă loc în douăzeci și patru de ore de la aplicare.
  • Daca nu vedeți sau simțiți nicio reacție, preparatul este, probabil, sigur pentru a fi utilizat.


* Dacă testați plantele, se amestecă o cantitate mică de ierburi cu apă pentru a face o pastă. Aplicași pasta pe baza de plante pentru a efectua testul pentru alergii folosind plasturele.

Ce este testarea pentru alergii?

 

Testarea cu plasturele pentru alergii este un mod de identificare a unei substanțe care provoacă dermatită de contact (inflamație a pielii). Există două tipuri de dermatita de contact: dermatita de contact iritantă și dermatită alergică
de contact.

 

  • Dermatita de contact iritantă: O reacție iritantă nu implică sistemul imunitar. Iritația este mai pronunță imediat după ce plasturele este îndepărtat și dispare pe parcursul celei de-a doua zi. Deși o substanță care provoacă o reacție iritantă poate exacerba boli ale pielii cum ar fi eczeme, reacția nu va fi mai rea o dată cu expunerea repetată la ingredientele iritante.

 

  • Dermatita de contact alergică: O reacție alergică se datorează substanței numită alergen și apare doar la cei care sunt alergici la această substanță. Aceste reacții implică sistemul imunitar. Deoarece o reacție alergică poate apărea după câteva zile, dacă sunteți o persoană alergică, este important să țineți zona sub observație câteva zile după ce plasturele este îndepărtat înainte de a folosi produsul. O substanță care provoacă o reacție alergică trebuie evitată complet. Dacă pielea este expusă la substanța alergică de mai multe ori, cu atât mai rea poate deveni reacția alergică.

 

Unele dintre săpunurile noastre nu au niciun miros adăugat-vă veți îndrăgosti de mirosul, de fapt de lipsa mirosului săpunului natural. Multe dintre ele au arome naturale distincte datorată ingredientelor naturale: miere, cereale, flori, condimente, plante aromatice, etc.


Săpunurile parfumate conțin toate uleiuri esentiale naturale din plante, și nu parfumuri sintetice. Din nou "toate naturale" nu înseamnă " fără alergeni". Uleiurile esențiale pot provoca iritații ale pielii sau, în cazul anumitor persoane, reacții diferite.

Dacă observați orice tip de reacție care vă afecteză sănătatea, vă rugăm să întrerupeți utilizarea.

Află mai mult

Alergeni Nu există produse în cadrul acestei categorii.