Balsam (Strugurel) de buze - www.marveljar.com

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679
Balsam (Strugurel) de buze

Balsamurile de buze pe bază de petrol oferă o soluție rapidă pentru buzele crăpate, uscate prin simplu fapt că sunt capcane ale hidratării. Acest lucru împiedică ca pielea subțire buzelor să respire și, în cele din urmă, provoacă iritații mai mari. Un balsam de buze hidratant ar trebui să penetreze pielea în adâncime - nu pur și simplu stratul ...

Balsamurile de buze pe bază de petrol oferă o soluție rapidă pentru buzele crăpate, uscate prin simplu fapt că sunt capcane ale hidratării. Acest lucru împiedică ca pielea subțire buzelor să respire și, în cele din urmă, provoacă iritații mai mari. Un balsam de buze hidratant ar trebui să penetreze pielea în adâncime - nu pur și simplu stratul de suprafață al pielii. Uleiurile hidratante și unturile din balsamurile noastre de buze naturale pătrunde adânc în celulele pielii. Fiecare rețetă este formulată folosind ingrediente naturale recunoscute pentru calitățile lor liniștitoare, hidratante și de vindecare. Hidratează-ți buzele cu încredere, știind că utilizați un produs realizat cu ingrediente naturale sănătoase.

Află mai mult

Balsam (Strugurel) de buze Conține 2 produse.

Afiseaza 1 - 2 of 2 produse
Afiseaza 1 - 2 of 2 produse