Balsamuri naturale din plante ideale pentru toate tipurile de ten, creme de zi si noapte - www.marveljar.com

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679
Balsamuri din plante

 

Puterea de vindecare a plantelor medicinale infuzate în uleiuri vegetale naturale/organice emoliente și amestecate cu ceara de albine creează creme/balsamuri sănătoase și concentrate. În câteva minute, uleiurile hrănitoare pătrund în piele și conduc proprietățile vindecătoare și de calmare ale plantelor adânc în țesuturi. Puteți folosi balsa...

 

Puterea de vindecare a plantelor medicinale infuzate în uleiuri vegetale naturale/organice emoliente și amestecate cu ceara de albine creează creme/balsamuri sănătoase și concentrate. În câteva minute, uleiurile hrănitoare pătrund în piele și conduc proprietățile vindecătoare și de calmare ale plantelor adânc în țesuturi. Puteți folosi balsamurile noastre extern, pentru iritatii minore ale pielii, muscături de insecte, tăieturi, zgârieturi, dureri musculare, congestie în piept și detensionare.

 

 

Află mai mult

Balsamuri din plante Conține 5 produse.

Afiseaza 1 - 5 of 5 produse
Afiseaza 1 - 5 of 5 produse