Exfoliere - www.marveljar.com

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679
Exfoliere

Ajuta-mă să aleg un săpun natural pentru exfoliere!


În medie, vom genera un nou strat de piele la fiecare două până la patru săptămâni. Pe masura ce imbatranim există o scădere treptată a ritmului în care vechile celulele moarte părăseasc suprafața pielii noastre. Aceste celule moarte ale pielii se acumulează pe suprafata pielii si sunt respons...

Ajuta-mă să aleg un săpun natural pentru exfoliere!


În medie, vom genera un nou strat de piele la fiecare două până la patru săptămâni. Pe masura ce imbatranim există o scădere treptată a ritmului în care vechile celulele moarte părăseasc suprafața pielii noastre. Aceste celule moarte ale pielii se acumulează pe suprafata pielii si sunt responsabile pentru apariția de pielii flaște, lipsită de viață. Deși săpunul va îndepărta murdăria și excesul de ulei, numai săpunul de unul singur nu poate elimina toate celulele moarte acumulate în exces. Exfolierea indepartează celulele moarte ale pielii, curăță pielea în profunzime, desfundă porii, ajută la reducerea acneii, incurajează creșterea celulară și stimulează fluxul de sânge la suprafața pielii pentru o strălucire proaspătă, sănătoasă. Exfolierea va permite cremelor hidratante să pătrundă mai adânc și să îmbunătățească nivelul de umiditate al pielii.

 

 Cât de des ai nevoie de exfoliere depinde de tipul de piele, dar, de două sau de trei ori pe săptămână pare a fi standardul pentru majoritatea persoanelor. Amintiți-vă că scopul exfolierii este de a elimina excesul de celule moarte ale pielii. Nu veți dori exfolierea/spălarea atât de puternică încât să se îndepărteze și celulele sănătoase, fapt ce va lăsa pielea roșie și inflamată. Cel mai bun moment pentru a exfolia fața este seara. Frecați-ul săpun exfoliant sau scrub ferm, dar atent pe pielea umedă printr-o mișcare circulară. Pielea facială sensibilă ar trebui să fie frecată ușor, în timp ce pielea de pe trunchi poate fi frecată un pic mai puternic. Zona foarte sensibilă din jurul ochilor nu are nevoie și nu trebuie exfoliată. Deoarece uleiurile din piele tind să rămână după celulele moarte ale pielii, persoanele cu tenul gras ar putea avea nevoie de exfoliere mai des.

Află mai mult

Exfoliere  Conține 3 produse.

Afiseaza 1 - 3 of 3 produse
Afiseaza 1 - 3 of 3 produse