Șampon anticădere cu Urzică, lăptişor matcă şi mentă - www.marveljar.com

Șampon anticădere cu Urzică, lăptişor matcă şi mentă

Căderea părului poate fi frustrantă şi jenantă, iar stresul, stilul de viaţă şi alimentaţia nesănătoasă, medicamentele sau procesul natural de îmbătrânire sunt de vină.

Mai multe detalii

100 Produse

45,00 lei

45,00 lei pe 1


Mai multe informatii                        Păr gras sau uscat, cu mătreaţă sau normal? Ne-am gândit la tine! Inspiraţi din lumea satului românesc, din natură, ne-am adus aminte de sfaturile bunicii, de modesta şi iubita urzică şi am recreat unul din leacurile copilăriei: Şampon anticădere cu urzică şi mentă..

           De ce urzici? Fiindcă acţionează ca un tonic asupra părului şi stimulează creşterea acestuia, acţionând ca un adevărat cicatrizant refacându-i ţesuturile, redându-i luciul, strălucirea şi frumusetea. Mai exact, urzica îmbunătăţeşte starea de sănătate a scalpului şi întăreşte foliculii de păr, acţionând bactericid şi limitând sau înlăturând multiplicarea bacteriilor.Iar pentru cei ce nu reuşesc să scape sub nici o formă de mătreată e un adevărat tonic capilar.

             Iar pentru probleme cu părul gras, acest şampon este un real ajutor, cu ingrediente seboregulatoare şi, reminerlizante.Lăptișorul de matcă din componenţă este o sursă bogată de elemente nutritive, fortifiante și regeneratoare. Da, acest produs miraculos al stupului este ideal pentru regenerarea părului deteriorat şi pentru prevenirea căderii lui.

 

Şi pentru ca răsfăţul să fie complet, am adăugat panthenol, această vitamină cehidratează, întărește părul de la rădăcină până la vârfuri. Pentru par panthenolul este extrem de util prin proprietatile sale emoliente, hidratante, lubrefiante, ce protejeaza firul de păr, î1 netezeşte, conferindu-i strălucire.

Pret 45 ron

Produsul se realizeaza la comanda, termen 2 zile.

Marvel  Jar Mereu natural!