Crema de catina & macese crema catina|cicatrizant antiseptic|complex hidrantant

Balsam/Crema cu ulei de catina & macese Mărește

Balsam/Crema de catina & macese

Balsam/Crema de catina & macese- Uleiul de cătină și măceșe ajută la vindecarea eczemelor, psoriazisului, rozaceei, dermatitei atopice ( inclusiv dermatita atopica la copii si dermatita atopica la bebelusi) și arsurilor. Foarte eficient pentru copii.

Mai multe detalii

96 Produse

34,00 lei


Mai multe informatii

Noutăţi din fabricuţa Marveljar! Noutati din Magazinul de sapunuri Marvel Jar!

Balsam/Crema de catina & maceseAm creat pentru tine un balsam/crema, excelent realizat cu planta minune- cătina-, cu anti inflamatorul și anti microbiologicul ulei de cătină care ajută la vindecarea rănilor și reducerea cicatricilor, prin încurajarea regenerării țesuturilor, datorită complexului vitaminizant al uleiului de cătină (vitaminele A, E, F, D). Iar celulele pielii vor fi protejate prin neutralizarea radicalilor liberi - responsabili de imbatranirea prematura a tenului, stimulându-se capacitatea naturală de auto-apărare a pielii împotriva agresiunii zinlice a mediului.

Uleiurile de cătină și măceșe ajută la vindecarea eczemelor (inclusiv eczema atopica), psoriazisului, rozaceei, dermatitei ( inclusiv dermatita atopica la copii si dermatita atopica la bebelusi) și arsurilor, dar şi a efectelor nocive a radiațiilor și arsurilor solare.


Şi, da, face minuni asupra pielii pătate, inclusiv a petelor cauzate de varicelă, iar în cazul cicatricilor cauzate de operații şi acnee, efectele naturale ale ingredientelor minune nu se lasă aşteptate.

Cictrizant, antiseptic, regenerator, reparator, complexul hidratant din acest balsam/crema va îmbogăţi echilibrul hidric al epidermei.

Instructiuni de utilizare:

Aplicati direct pe zonele afectate, curăţate în prealabil. Uleiul de cătină are un miros neobisnuit. Mirosul nu vă va mai deranja când veti realiza beneficiile produsului. Culoarea sa profundă, delicată, este datorată cantitătii mari de beta caroten, poate cauza pătarea temporară a pielii deschise și a hainelor.

Clientii nostri au mai cautat!