Protectie solara

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679

Balsam de plajă cu protecţie solară Marvel Jar

Balsam de plajă cu protecţie solară Marvel Jar

Mai multe detalii

100 Produse

45,00 lei

45,00 lei pe 1


Mai multe informatii

Cunoaştem cu toţii efectele nocive ale razelor ultraviolete (UV): arsuri, îmbătrânirea prematură a pielii, alergii, dar şi riscul de cancer de piele.

Pentru a vă proteja pielea, industria cosmeticelor convenţionale produce în exclusivitate produse de protecţie solară cu filtre chimice, controversate, care absorb doar radiatiile UVB, lăsând radiaţiile UVA să penetreze pielea – razele UVA sunt cele mai periculoase, fiind responsabile de îmbătrânirea celulară şi de cancerul de piele.
De ce să alegem produse naturale cu filtre minerale? Filtrele minerale sunt săruri minerale de origine 100% naturală care reflectă razele ultraviolete, acţionând ca o oglindă. În acest mod, razele soarelui nu penetrează pielea deloc, asa cum se întâmplă în cazul filtrelor chimice, având o acţiune completă împotriva razelor UVA,UVB, UVC.
Balsamul de plajă cu protecţie solară Marvel Jar este emolient şi are putere mare de acoperire, pregăteşte pielea pentru bronzaj şi favorizează obţinerea unui bronz estetic şi uniform. Am adaugat unturi pure si pretioase, precum şi uleiuri şi ingrediente vegetale, de protecţie solară la nivel celular, iar ceara de albine are un efect filmogen ce contribuie la rezistenţa stratului aplicat pe piele.
Untul de cacao folosit este protecţia solară anti-UV folosită de femeile din Africa de secole pentru a-şi proteja pielea de razele puternice ale soarelui şi de clima aspră, fiind ideal în tratarea arsurilor cauzate de soare.
Şi pentru ca suntem diferiţi, la fel şi pielea noastră este. Avem nevoie de produse cu un FPS adaptat pielii si propriei reactii la soare.Pentru a afla câte minute poti sta fără griji la soare, Înmulţeşte numărul de minute în care pielea ta se arde fără protecţie solară cu factorul de protectie solara al produsului Marvel Jar ( FPS +25) şi vei afla numărul total de minute în care poţi sta fără griji la soare, având pielea protejată.
Balsamul de plajă se topeşte instant în contact cu pielea, fiind incredibil de emolient şi hrănitor, aplicarea ei fiind o placere în special pentru copii!