Crema de fata & corp- ten uscat|matur sensibil|crema de fata|ten uscat

Crema de fata & corp pentru ten uscat,matur,sensibil Mărește

Crema de fata & corp hidratanta pentru ten normal si uscat

Crema de fata & corp pentru ten uscat, matur, sensibil face parte din categoria tratamente naturiste pentru ten, produse naturale 100 % pentru ingrijirea tenului.

Mai multe detalii

98 Produse

32,00 lei

32,00 lei pe 1


Mai multe informatii

Cremă de faţă & corp pentru ten uscat,matur,sensibilAi tenul uscat, cu pielea mată, porii mici şi riduri superficiale fine? Şi, da, la o analiză mai atentă observi o descuamare, exfoliere a tegumentului, maruntă, mici fisuri liniare si o elasticitate diminuată (datorată insuficienţei de găsimi din stratul adipos)? Daca raspunsul tau este da, atunci noi iti propunem o super crema pentru ingrijirea tenului.

Am creat pentru tenul tău uscat, cu probleme, o crema naturala de faţă/corp bogată în factori naturali de hidratare şi antioxidanţi, care reduc efectele radicalilor liberi, complexul hidratant din această cremă îmbogăţind echilibrul hidric al epidermei. Aceasta crema 100 % naturala este excelenta penrtu hidratarea tenului, avand efecte miraculoase pentru orice tip de piele, insa se remarca pentru tipul de piele uscata.


Din munca asiduă a albinuţelor, i-am adăugat ceară de albine, emolientă şi cicatrizantă, ce reîntinereşte şi hrăneşte în profunzime, previne infectiile, atrage şi reţine umezelala şi previne deshidratarea pielii, fiind un remediu excelent pentru pielea uscată. Uleiuri fine de avocado şi măsline, nutritive, regeneratoare, iar lista răsfăţului continuă.

Nu confunda tenul uscat cu tenul deshidratat. Tenul uscat prezintă o deficienţă de lipide, iar cel deshidratat una de apă, majoră. Deshidratarea se întâlneşte şi la tenurile grase, iar tenul uscat atrage implicit, deshidratarea.

Incercati crema noastra de fata & corp ce face parte din categoria cosmetice bio, 100 % naturale si vegane.


Instructiuni de utilizare:

Aplicati direct pe zonele afectate, curăţate în prealabil. O cantitate de marimea unui bob de orez va fi suficientă pentru faţă.
Culoarea sa profundă, delicată, este datorată extractelor naturale ale ingredientelor.