Cremă de faţă intens hidratanta cu ulei de catina - www.marveljar.com

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679

Cremă de faţă intens hidratanta cu ulei de catina

Cremă de faţă intens hidratanta cu ulei de catina

Mai multe detalii

100 Produse

34,00 lei

34,00 lei pe 1 buc


Mai multe informatii

Ai tenul uscat... cu pielea mată, porii mici şi riduri fine superficiale? Şi, da...la o analiză mai atentă observi o descuamare, exfoliere a tegumentului, maruntă, mici fisuri liniare si o elasticitate diminuată (datorată insuficienţei de grăsimi din stratul adipos) ?

Am creat pentru tenul tău uscat, cu probleme, o cremă de faţă bogată în factori naturali de hidratare şi antioxidanţi, care reduc efectele radicalilor liberi, complexul hidratant din această cremă îmbogăţind echilibrul hidric al epidermei.


Ingredientul minune: CATINA.

Da, aceasta planta minune, cicatrizanta si antiinflamatoare are un continut foarte mare de vitamina E, un antioxidant foarte puternic, supranumita si vitamina tineretii.

Ideal pentru orice varsta, uleiul de catina stimuleaza regenerarea celualara si refacerea pielii ranite, agresate de factorii de mediu fiind un tratament foarte eficient pentru arsuri, rani, dermatite, eczeme psoriazis, degeraturi. Iar lista răsfăţului continuă.

Nu confunda tenul uscat cu tenul deshidratat. Tenul uscat prezintă o deficienţă de lipide, iar cel deshidratat una de apă, majoră. Deshidratarea se întâlneşte şi la tenurile grase, iar tenul uscat atrage implicit, deshidratarea.