Cremă de faţă intens hidratanta cu ulei de catina - www.marveljar.com

Cremă de faţă intens hidratanta cu ulei de catina

Cremă de faţă intens hidratanta cu ulei de catina

Mai multe detalii

100 Produse

34,00 lei

34,00 lei pe 1 buc


Mai multe informatii

Ai tenul uscat... cu pielea mată, porii mici şi riduri fine superficiale? Şi, da...la o analiză mai atentă observi o descuamare, exfoliere a tegumentului, maruntă, mici fisuri liniare si o elasticitate diminuată (datorată insuficienţei de grăsimi din stratul adipos) ?

Am creat pentru tenul tău uscat, cu probleme, o cremă de faţă bogată în factori naturali de hidratare şi antioxidanţi, care reduc efectele radicalilor liberi, complexul hidratant din această cremă îmbogăţind echilibrul hidric al epidermei.


Ingredientul minune: CATINA.

Da, aceasta planta minune, cicatrizanta si antiinflamatoare are un continut foarte mare de vitamina E, un antioxidant foarte puternic, supranumita si vitamina tineretii.

Ideal pentru orice varsta, uleiul de catina stimuleaza regenerarea celualara si refacerea pielii ranite, agresate de factorii de mediu fiind un tratament foarte eficient pentru arsuri, rani, dermatite, eczeme psoriazis, degeraturi. Iar lista răsfăţului continuă.

Nu confunda tenul uscat cu tenul deshidratat. Tenul uscat prezintă o deficienţă de lipide, iar cel deshidratat una de apă, majoră. Deshidratarea se întâlneşte şi la tenurile grase, iar tenul uscat atrage implicit, deshidratarea.