Demachiant tonic pentru ten normal/mixt

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679

Demachiant tonic pentru ten normal/mixt

    O formulă ideală pentru tenul mixt/gras, un răsfăţ pentru tenul tău datorită apei de trandafiri, un tonifiant nobil, refermizant, ce hidratează şi împrospătează, ori a apei de muşeţel, regeneratoare şi calmantă. 

Mai multe detalii

100 Produse

28,00 lei

28,00 lei pe 1


Mai multe informatii

Demachiant tonic pentru ten normal/mixt

      Dragele noastre (fiindca dragii nu se machiază) : pentru că machiajul este un must have pentru cele mai multe dintre noi care au imperfecţiuni, puncte negre ori coşuri, atragând în sine un minim de fond de ten, rimel ori fard, am creat pentru voi o formulă demachiantă naturală, blândă dar eficientă, concepută pentru a curăţa pielea în mod delicat, hrănind-o şi ajutând-o să îşi păstreze sănătatea şi tonusul. Şi da, demachiantul trebuie folosit şi atunci când nu folosiţi produse de machiaj.


Cu un produs cosmetic de duzină, plin de tot felul de substanţe artificiale, coloranţi şi conservanţi, ajungem să facem la fel de mult rău tenului, ca atunci când nu îl demachiem deloc.
Aşadar demachiantul tonic pentru ten normal/mixt Marvel Jar care conţine numai ingrediente naturale va curăţa cu adevărat pielea şi o va lăsa să respire peste noapte, o va stimula să se regenereze şi îi va da acea strălucire de sănătate şi frumuseţea naturală.


O formulă ideală pentru tenul mixt/gras, un răsfăţ pentru tenul tău datorită apei de trandafiri, un tonifiant nobil, refermizant, ce hidratează şi împrospătează, ori a apei de muşeţel, regeneratoare şi calmantă. 
Iar răsfăţul nu se opreşte aici: uleiurile fine de jojoba şi migdale dulci vor completa formula demachiantă, delicate, hrănitoare şi calmante, recomandate tenurilor mixte datorită compoziţiei bogate în antioxidanţi, vitamine, substanţe antibacteriene şi antiinflamatoare, ce împiedică reapariţia coşurilor, dar si în vitamina E şi alte substanţe cicatrizante.


Am ales uleiuri în această formulă fiind de departe cea mai eficientă metodă de demachiere. Demachierea cu ulei se bazează pe principiul ca uleiul dizolvă uleiul, adică sebumul secretat de piele, împreună cu toate impurităţile adunate de peste zi. Şi da, hidratează în profunzime, îndepartând foarte bine si machiajul ochilor cu tot cu rimel ori tuş.


Demachiantul este potrivit pentru tenul mixt, sau gras, şi se poate aplica inclusiv în zona ochilor. Parfumul apei de trandafiri de va cuceri, iar muşeţelul, calmant şi hrănitor îţi va pregăti tenul pentru culcare.