Demachiant tonic pentru ten sensibil

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679
Demachiant tonic pentru ten sensibil Mărește

Demachiant tonic pentru ten sensibil

O formulă ideală pentru tenul sensibil, un răsfăţ pentru tenul tău datorită apei de muşeţel, regeneratoare şi calmantă, emolientă, antiseptică, care ajută la restabilirea funcţionării normale a epidermei sensibile

Mai multe detalii

100 Produse

28,00 lei

28,00 lei pe 1


Mai multe informatii

Demachiant tonic pentru ten sensibil

Demachierea, vitală pentru sănătatea tenului, în special a celui sensibil!
Dragele noastre cu ten sensibil (fiindca dragii nu se machiază) : pentru că machiajul este un must have pentru cele mai multe dintre noi care au imperfecţiuni, puncte negre ori coşuri, atragând în sine un minim de fond de ten, rimel ori fard, am creat pentru voi o formulă demachiantă naturală, blândă dar eficientă, concepută pentru a curăţa pielea în mod delicat, hrănind-o şi ajutând-o să îşi păstreze sănătatea şi tonusul. 
Şi da, demachiantul trebuie folosit şi atunci când nu folosiţi produse de machiaj.

Cum recunoaştem tenul sensibil? Chiar daca este uscat, gras ori normal, sensibilitatea sa este data de dereglari ale glandelor sebacee de la nivelul său, şi poate avea ca efecte pătarea, înroşirea, senzaţia de mâncărime ori apariţia coşurilor.

Cu un produs cosmetic de duzină, plin de tot felul de substanţe artificiale, coloranţi şi conservanţi, ajungem să facem la fel de mult rău tenului, ca atunci când nu îl demachiem deloc.
Aşadar demachiantul tonic pentru ten sensibil Marvel Jar care conţine numai ingrediente naturale va curăţa cu adevărat pielea şi o va lăsa să respire peste noapte, o va stimula să se regenereze şi îi va da acea strălucire de sănătate şi frumuseţea naturală.


O formulă ideală pentru tenul sensibil, un răsfăţ pentru tenul tău datorită apei de muşeţel, regeneratoare şi calmantă, emolientă, antiseptică, care ajută la restabilirea funcţionării normale a epidermei sensibile
cu menirea de a vă scăpa de pete şi iritaţii şi a lăsa tenul luminos şi odihnit. Iar apa de trandafiri, va completa formula, un tonifiant nobil, refermizant, ce hidratează şi împrospătează.


Iar răsfăţul nu se opreşte aici: uleiul de luminita serii, ideal pentru tenul sensibil, ori uscat, are proprietăţi calmante, revitalizante, restructurante, datorită compoziției sale deosebite în acizi grași esențiali: Omega 6 și acidul gamma-linolenic 

Demachierea cu ulei se bazează pe principiul ca uleiul dizolvă uleiul, adică sebumul secretat de piele, împreună cu toate impurităţile adunate de peste zi. Şi da, hidratează în profunzime, îndepartând foarte bine si machiajul ochilor cu tot cu rimel ori tuş.
Demachiantul este potrivit pentru tenul sensibil, şi se poate aplica inclusiv în zona ochilor. Parfumul apei de trandafiri de va cuceri, iar muşeţelul, calmant şi hrănitor îţi va pregăti tenul pentru culcare.