Deodorant handmade 100 % natural

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679

Deodorant handmade 100 % natural

Deodorant handmade 100 % natural

Mai multe detalii

97 Produse

34,00 lei


Mai multe informatii

Deodorant handmade 100 % natura

Cu siguranţă aţi auzit multe zvonuri legate unul dintre factorii major de declanşare a cancerului la sân – folosirea deodorantului. Avem motive de ingrijorare? Conform spuselor "unor cercetatori", nu. Dar daca ne uitam pe eticheta, ne vom pune mari semne de întrebare.Chiar foarte mari!

Am creat aşadar un deodorant, nu antiperspirant, cu ingrediente atent alese din natură ce permit pielii să respire, fiindcă transpiraţia este un proces natural şi sănătos, când prin piele organismul se răcoreşte.

Glandele sudoripare de la nivelul axilei permit corpului sa elibereze toxinele, dar şi să regleze temperatura prin eliberarea transpiratiei. Majoritatea deodorantelor din comerţ sunt bogate în săruri de aluminiu, care odată intrate în contact cu pielea pot produce diferite complicații - odată intrat în contact cu transpirația produce o peliculă protectoare, blocand mirosul urât. Astfel, pielea nu mai poate respira, iar glandele nu mai pot elimina toxinele. Acestea, rămase în diversele locuri din organism provoacă schimbări majore de ADN, precum și diverse boli de piele sau chiar cancer.

Blocarea acestui mecanism natural cu un antiperspirant poate cauza creşterea numărului de toxine din corp ceea ce poate agrava sau produce probleme serioase.

Ce putem face pentru a evita substantele toxice din deodorante? Deodorantul homemade marca Marvel Jar, ce seamănă cu „fraţii” lui de pe rafturile magazinelor ca şi consistenţă, mod de aplicare, dar fără efectele lor daunatoare sau cancerigene. Acţionează asupra bacteriilor de la nivelul pielii, neutralizând mirosul neplacut, distruge bacteriile şi fungii, stagnează în mod natural producerea de mirosuri neplăcute ale corpului, protejeazând eficient pe toata durata zilei şi nu inhibă procesul natural de transpiraţie. Nu lasă pete pe haine. NU CONŢINE ALCOOL, PARABENI, ALUMINIU!

Intrucţiuni de folosire:

Aplicarea deodorantului se face prin tamponarea axilei de cateva ori cu stick-ul.
Aplicati o cantitate suficientă (pe principiul "less is more-putin inseamna mai mult") şi masati uşor axila până la pătrunderea uleiurilor în piele. Datorită unturilor şi uleiurilor din compoziţie, pielea rămâne hidratată şi catifelată.