Detergent pentru rufe handmade

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679
Detergent pentru rufe handmade Mărește

Detergent pentru rufe handmade

Detergent pentru rufe handmade

Mai multe detalii

99 Produse

32,00 lei

32,00 lei pe 1


Mai multe informatii

Detergent pentru rufe handmade

Ştiaţi că detergentii clasici din comert agravează diverse afecţiuni dermatologice, pot provoca iritaţii şi alergii în special pielii sensibile şi chiar pot agrava astmul, mai ales la copii? Iar dacă la toate acestea se mai adaugă şi un balsam de rufe avem imaginea completa- nişte toxine persistente care rămân în hainele noastre şi pe care le purtăm inconştient după noi.

Detergent, balsam de rufe, înălbitori, produse anticalcar-sunt produse indispensabile, fără de care coşul de cumpărături parcă nu e destul de plin. Din păcate! Dar te-ai gandit cum ar fi să foloseşti un singur produs pentru rufele tale?

Am creat pentru tine Detergent pentru rufe handmade Marvel Jar, o alternativă sănătoasă şi naturală la detergentii clasici, plini de ingrediente cu potential alergen, iritanti şi deloc prietenoşi cu mediul înconjurator,dar şi din raţionamente pur economice!

De ce ? Avem şi argumente:

În primul rând pentru ca nu conţine soluţii chimicale care îţi afectează sănătatea (activatori de înălbire petrochimici, clor, fosfaţi, surfactanţi din produsele din comerţ), îţi curăţă hainele ecologic, este ideal pentru copii -mamicile nou-născuţilor cu precădere cunosc conceptul de detergent ecologic- şi pentru persoane sensibile.

Spaima gospodinelor-calcarul! Noi l-am redenumi, şi anume produsul inutil, produsul anti calcar, băgat pe gâtul cumpărătorilor prin publicitate. Ideea este următoarea: apa dură duce la depuneri de calcar în masina de spalat, care apoi îşi dă duhul, sfârşită! Deci, rolul unui anticalcar este sa dedurizeze apa. Şi pentru că carbonatul de sodiu şi boraxul dizolvă calcarul cu succes, nu mai este nevoie de anticalcar în masina de spălat.

Iar balsamul de rufe şi înălbitorii sar din ecuaţie, carbonatul de sodiu, bicarbonatul de sodiu, ingredientul nostru minune şi săpunul natural 100% îndepărtează murdăria de pe rufe, iar boraxul actionează ca un înălbitor, eliminând mirosurile.

Şi pentru ca întreaga casă să miroase a sarbatoare, a curat, i-am adăugat şi uleiuri esenţiale de rozmarin, mentă şi lămâie. Rufele vor avea un miros proaspăt, curat, a unei grădini cu flori inmiresmate. Veti beneficia, asadar, de un balsam de rufe natural!

Transformă povara spălatului rufelor într-o plăcere, acordă-ţi ţie şi familiei tale o şansă la sănătate, evitând soluţiile chimicale din comerţ, iar calitatea vieţii va creşte. Considerabil.