Marturii Marvel Jar Butterfly Catina&Galbenele - www.marveljar.com

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679

Marturii Marvel Jar Butterfly Catina&Galbenele

Marturii Marvel Jar Butterfly Catina&Galbenele

Mai multe detalii

100 Produse

6,00 lei

6,00 lei pe 1


Mai multe informatii

Jucause, imbracate in haine de sarbatoare, marturiile Marvel Jar cu Catina si Galbenele au fost prezente la botezul micutei Anamaria week-end-ul acesta.

Pentru a-si surprinde invitatii , si a da o notă personală acestui eveniment, parintii le-au aratat invitaţilor aprecierea pe care le-o poarta, oferindu-le amintiri unice, inspirate din natură, folositoare.

Si da...implicarea lor a dat tonul petrecerii !

Multumim Lucian Vasile Cucos si Adriana Cucos pentru ca ne-ati ales sa luam parte la acest eveniment deosebit !