Pastă de dinţi homemade pentru albire & antitartru

Pastă de dinţi homemade pentru albire & antitartru

Noua formă de prezentare a Pastei de dinti naturala, homemade, pentru copii este in cutiuta (din motive tehnice si la cererea clientilor am înlocuit tubul initial folosit ce nu atingea asteptările noastre)

Mai multe detalii

100 Produse

27,00 lei

27,00 lei pe 1


Mai multe informatii

Pastă de dinţi homemade pentru albire & antitartru

Zâmbeşte sănătos!

Te ingrijoreaza problema adaosului de fluor? Da!

Poate ca ai aflat deja ca fluorul nu este foarte prietenos cu dintii, asa cum se credea.

Si da, daca cititi etichetele oricărui produs cumpărat, veți descoperi că cele mai multe dintre pastele de dinți care se găsesc pe rafturile magazinelor conțin printre altele sodium laureth sulfat ca agent de spumare și fluor, cu efecte nefaste asupra sistemului osos.

Pastă de dinţi homemade pentru albire & antitartru Marvel Jar contine ingrediente blânde, remineralizante, ce curăţă eficient, intensiv smalţul, şi contribuie la dertrataj, îndepărtează petele, pastă ideală pentru fumători!

Uleiuri esenţiale cu aromă specifică, antiseptice, anstrigente, antibacteriene, ce stimulează circulaţia sangvină.

Veti avea o respiraţie proaspătă, pentru o perioadă îndelungată, mediul din cavitatea bucală fiind păstrat alcalin, protejând şi împotriva cariilor.

Pastă de dinţi abrazivă, spumantă, cu gust dulce, aromă de intensitate medie, uşor florală şi medicinală. Nu conţine SLS, spumantul chimic de întâlnit în comerţ ce produce des iritaţiile pielii şi contribuie la probleme ale gingiilor

Clientii nostri au mai cautat!