Pasta de dinti naturala|pasta de dinti| produse naturale,|albirea dintilor

Pasta de dinti naturala, homemade, pentru copii

Noua formă de prezentare a Pastei de dinti naturala, homemade, pentru copii este in cutiuta (din motive tehnice si la cererea clientilor am înlocuit tubul initial folosit ce nu atingea asteptările noastre)

Mai multe detalii

98 Produse

24,00 lei

24,00 lei pe 1


Mai multe informatii

Pasta de dinti naturala, homemade, pentru copii

Te ingrijoreaza problema adaosului de fluor? Da! Poate ca ai aflat deja ca fluorul nu este foarte prietenos cu dintii, asa cum se credea.

Si da, daca cititi etichetele oricărui produs cumpărat, veți descoperi că cele mai multe dintre pastele de dinți care se găsesc pe rafturile magazinelor conțin printre altele sodium laureth sulfat ca agent de spumare și fluor, cu efecte nefaste asupra sistemului osos.

Acum poti beneficia de o pasta de dinti sanatosa, pentru puiul tau! Alegerea sanătoasă pentru copilul tău!

Pasta de dinti homemade pentru copii cu gust de portocale, 100% naturală, cu gust prospăt de citrice. Potrivită pentru dinţi şi gingii sensibile. Nu conţine SLS, fluor, triclosan. Ingrediente sigure pentru igiena orală a copiilor, cu vârsta minimă de 2 ani.

Produsul este blând cu dinţii şi gingiile delicate ale copiilor, îndepărtează placa bacteriană şi reduce reapariţia ei, are o actiune protectoare şi liniştitoare asupra gingiilor; fără contaminare cu hidrocarbon sau aluminiu (tubul nu contine aluminiu).

Puţin abrazivă, cu gust dulce, această pastă de dinţi nu face spumă! Nu conţine SLS, spumantul chimic de întâlnit în comerţ ce produce des iritaţiile pielii şi contribuie la probleme ale gingiilor.

O alegere sanatosa pentru un copil sanatos!

Clientii nostri au mai cautat!