Sampon pentru par gras cu alge marine

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679

Șampon pentru păr gras, cu alge marine şi mentă

Șampon pentru păr gras, cu alge marine şi mentă

Mai multe detalii

100 Produse

45,00 lei

45,00 lei pe 1


Mai multe informatii

Să recunoaştem, prima impresie este cea care contează cel mai mult.

Iar dacă acele secunde se nimeresc într-o zi în care părul tău arată ca după război…cu greu mai poţi schimba eticheta ce tocmai ce ţi-a fost atribuită. Da, părul gras nu flatează pe nimeni, din contra: poate da chiar impresia unui aspect neîngrijit.

Ştiai că secreţia de sebum de la nivelul scalpului este un proces absolut normală? Acest „ulei” ajută firul de păr să se menţină hidratat şi sănătos, însă când cantitatea produsă este prea mare, podoaba capilară capătă aspectul de păr gras.

Iar din păcate părul gras, cauzat de o piele a scalpului cu tendinţă seboreică, favorizează aparitia matretii, care poate conduce la subţierea şi căderea părului.

Am creat pentru tine Şamponul pentru păr gras cu alge marine şi mentă, este un real ajutor pentru părul cu probleme, cu ingrediente seboregulatoare şi, reminerlizante.
Pentru problema părului gras am folosit un extract din alge marine- activ purifiant seboregulator Marine-Z, care, împreună cu uleiurile esențiale-uleiuri de lămâie şi rozmarin, formează o sinergie ce lucrează în beneficiul părului gras. Concentrația, respectiv tipul tensidelor, asigură curățarea și clarificarea părului fără acțiune decapantă, fără a stimula secreția de sebum în exces.
Iar apa de mentă din stimulează sistemul circulator la nivelul scalpului, cu un efect racoritor si energizant asupra părului gras.

Se șamponează părul ca de obicei, se masează scalpul și se menține pe păr timp de câteva minute, după care se clătește cu apă călduță.