Sapun cu ulei de catina si galbenele - www.marveljar.com

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679

Sapun cu ulei de catina si galbenele

Sapun cu ulei de catina si galbenele

Mai multe detalii

100 Produse

12,00 lei

12,00 lei pe 1


Mai multe informatii

In fabricuta Marvel Jar miroase a primavara!

Ingredientul vedeta: CATINA, in noul sapun cu catina si galbenele.

Da, aceasta planta minune, cicatrizanta si antiinflamatoare are un continut foarte mare de vitamina E, un antioxidant foarte puternic, supranumita si vitamina tineretii.

Ideal pentru orice varsta, uleiul de catina stimuleaza regenerarea celualara si refacerea pielii ranite, agresate de factorii de mediu fiind un tratament foarte eficient pentru arsuri, rani, dermatite, eczeme psoriazis, degeraturi.

Iar florile şi uleiul de gălbenele, calmante şi antiinflamatoare naturale vor acţiona ca un dezinfectant, cicatrizant, regenerator, şi tonic

Rasfatul nu se opreste aici, uleiurile din compozitie, cunoscute pentru calitatile exceptionale cicatrizante şi regeneratoare vor face săpunul emolient şi nutritiv, făcând minuni asupra pielii normale sau uscate, mature, deteriorate sau sensibile.