sapun-exfoliant-cu-cafea-si-scortisoara

Sapun exfoliant cu cafea si scortisoara

Sapun exfoliant cu cafea si scortisoara

Mai multe detalii

100 Produse

12,00 lei

12,00 lei pe 1


Mai multe informatii

Sapun exfoliant cu cafea si scortisoara

Iubitorii de cafea vor fi incântați, iar pofticiosii derutați. Invăluit de aromele cafelei și scorțișoarei, noul sapun Marvel Jar- Sapun exfoliant cu cafea și scorțișoara-, iți va rasfăța simțurile și corpul! Proaspăt scos din fabricuța si pregatit de incercare in magazinul de sapunuri Marvel Jar, am creat un sapun ușor abraziv ce exfoliază pielea in profunzime, cu efecte vizibile in tratarea și atenuarea celulitei inestetice. De ce cafea? Folosită ca exfoliant, cafeaua are efect anticelulitic si regenerant, acidul cafeic fiind un puternic dermoprotector si antioxidant, îndepartand stratul de piele moartă, ceea ce permite eliminarea toxinelor din organism și pregătesc pielea în vederea aplicării eficiente a uleiurilor de masaj și a cremelor.

Și impreună cu scorțișoara, un extraordinar exfoliant natural ce ajuta la o mai bună circulație a sângelui de la nivelul epidermei pielea ta va fi răsfațata. Din plin.

Iar uleiurile de măsline, palmier si cocos, completate de atingerea delicată a untului de shea iti vor trezi simturile! Suna bine, nu? Sa nu uităm si de efectele miraculoase ale uleiului de avocado. Folosit in bucatarie, datorită cafelei, se vor neutraliza mirosurile, cum ar fi cele de ceapă, usturoi, pește, etc.

Un rasfat pentru corpul tau!

Clientii nostri au mai cautat!