Sapun anti acneic- La lupta cu acneea

Sapun La lupta cu acneea | Acne Battle Soap Bar Mărește

Sapun anti acneic- La lupta cu acneea

Am creat pentru tine un sapun de casa cu redutabile arme precum uleiul organic de neem, un puternic ulei antibacterian, renumit pentru problemele pielii precum acnee,

Mai multe detalii

96 Produse

12,00 lei

12,00 lei pe 1


Mai multe informatii

Sapun anti acneic- La lupta cu acneea

Duci o lupta cu acneea? Vrei unul dintre cele mai bune remedii naturiste pentru cosuri? Ai un ten acneic? Am creat pentru tine un sapun de casa cu redutabile arme precum uleiul organic de neem, un puternic ulei antibacterian, renumit pentru problemele pielii precum acnee, dermatita, eczeme ( inclusiv dermatita atopica, eczeme atopice)

Asadar, tenul tau va scapa de vesnica lupa cu acneea!

I-am adaugat si uleiuri fine de masline, samburi de struguri si jojoba, uleiuri ce deschid porii. Fulgii de ovaz actioneaza ca un scrub pentru pielea ta, exfoliind delicat celulele moarte ale pielii, iar uleiurile esentiale de rozmarin, tea tree si lavanda – cunoscute pentru proprietatile lor atibacteriene fac din acesta alegerea perfecta, naturala pentru tenul mixt si gras.

Si, ca ultima tusa, tenul tau va fi detoxifiat, tonifiat datorita uleiului de Litsea Cubeba, revigorat, regenerat datorita uleiului de lime si rasfatat cu uleiul bland, calm si linistitor de musetel roman.

 

Clientii nostri au mai cautat!