Sapun-sampon natural-argilă verde-castravete-pentru ten matur-Castravete

Sampon & sapun cu argilă verde & castravete, par şi corp Mărește

Sapun & sampon natural cu argilă verde & castravete

Sapun & sampon natural cu argilă verde & castravete

Mai multe detalii

93 Produse

12,00 lei


Mai multe informatii

Sapun & sampon natural cu argilă verde & castravete

Ten matur, obosit, cu tendinţe de ridare-sau sensibil, cu puncte negre, acnee ori pori dilataţi?

Ingredientul magic, folosit in locul apei distilate este piureul de castravete, un cocktail de minerale si vitamine de care tenul tău se va îndragosti, un hidratant şi regenerant natural ce va conferi luminozitate şi prospeţime, ideal pentru tenul cu probleme, matur, iritat.

Iar argila verde din compoziţie, cu proprietăţile sale de catifelare şi purificare va oferi un delicat tratament pentru piele, diminuând ridurile, împreună cu uleiul de gălbenele, ideal tenului sensibil, cu proprietăţi calmante, de tonifiere şi catifelare.

Terapeuticul şi nutritivul ulei de ricin, uleiurile fine emoliente şi nutritive de palmier şi măsline, dar şi emolientul unt de shea îţi vor încanta pielea şi părul din plin, intens purificate şi hidratate, mirosind natural, prospăt a castravete.

Folositi sapunul cu castravete pe fata, ca o masca de fata ( femeile folosesc adesea castraveti pe fata!), spalati-va cu incredere pe par cu acest sampon solid si veti vedea, inca de la primele utilizari ca rezultatele nu se vor lasa asteptate.

Clientii nostri au mai cautat!