Sapun Visele Lavandei Rosii

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679

Sapun Visele Lavandei Rosii

Emolient, cu o spuma catifelata si bogata, Sapunul Visele Lavandei Rosii pastreaza mireasma senzuala şi proaspata de levanţica imbinata cu proaspata si revigoranta menta.

Mai multe detalii

99 Produse

12,00 lei

12,00 lei pe 1


Mai multe informatii

Sapun Visele Lavandei Rosii

Emolient, cu o spuma catifelata si bogata, Sapunul Visele Lavandei Rosii pastreaza mireasma senzuala şi proaspata de levanţica imbinata cu proaspata si revigoranta menta. O sarbatoare a simturilor!

Menta, cu mirosul ei provocator, iţi va da senzaţia de libertate, purificare, stimuland şi revigorand corpul, dar si mintea, iar lavanda, cu uimitoarele proprietaţi de vindecare şi infrumuseţare o va completa, cu proprietatile sale relaxante si antidepresive, dar si antifungice, antiseptice, calmante şi regenerative
.
 
Sapunul Visele Lavandei Rosii este hidratant, emolient si eficient pentru toate tipurile de ten. O bucurie!

Clientii nostri au mai cautat!