Ulei pentru varice & îmbunătăţirea circulaţiei periferice

Ulei pentru varice & îmbunătăţirea circulaţiei periferice Mărește

Ulei pentru varice & îmbunătăţirea circulaţiei periferice

Ulei pentru varice & îmbunătăţirea circulaţiei periferice

Mai multe detalii

100 Produse

34,00 lei


Mai multe informatii

Ulei pentru varice & îmbunătăţirea circulaţiei periferice“Ce nu poţi mânca, nu aplica pe piele!” Adevărat !

Medicina naturista pentru varice? Raspunsul este da daca ai probleme cu varicele, vase capilare sparte, ori circulaţie sangvină deficitară. Am creat pentru tine o formulă de uleiuri naturale terapeutice, atioxidanţi, minerale, ce te vor face să te simţi iar copil.

Senzaţii de arsură sau de greutate în picioare, care poate fi mai amplificate în cursul zilei sau dupa perioade îndelungate de stat în picioare sau pe scaun, inflamare şi mancarime la nivelul pielii de deasupra varicelor?

Da, inesteticele varice, însoţite de cele mai multe ori de o durere surda, pot provoca chiar inflamatii ale picioarelor.

Cu proprietati astringente, ce ajută la întărirea venelor şi stimulează vindecarea zonelor afectate de varice, cicatrizante rapide şi antiimflamatoare, această formulă din uleiuri terapeutice, atioxidanţi, vitamine şi minerale calmează durerea, îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi limfatice fiind vizibilă chiar după prima folosire, datorită procesului de antiinflamare, anticoagulare şi cicatrizare a pielii.

Intrucţiuni de folosire:

Se aplică zilnic pe pielea curată, prin mişcări circulare. Intră repede în piele, nu lasă urme grase.