Produse naturale pentru animale de companie, sampoane animale,cani si pisici. - www.marveljar.com

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679
Pentru animalele de companie

 

 

O asociație celebră de mediu au luat probe de la câini și pisici și au descoperit că animalele noastre de companie au fost poluate cu aceleași substanțe chimice ca omul, ca noi toți. Mulți dintre noi am trecut deja la șampoane naturale, săpunuri și produse naturale de îngrijire a corpului, scăpând de produse cu substanțe chimice discutabile...

 

 

O asociație celebră de mediu au luat probe de la câini și pisici și au descoperit că animalele noastre de companie au fost poluate cu aceleași substanțe chimice ca omul, ca noi toți. Mulți dintre noi am trecut deja la șampoane naturale, săpunuri și produse naturale de îngrijire a corpului, scăpând de produse cu substanțe chimice discutabile pentru a proteja sănătatea familiei noastre. Acum este timpul să facem același lucru pentru membrii cu blană ai familiei noastre folosind produsele noastre naturale de îngrijire pentru animale de companie.

Produsele cu uleiuri esențiale nu trebuie utilizate în cazul pisicilor! Pisicile nu suportă uleiuri esențiale!

Află mai mult

Pentru animalele de companie Nu există produse în cadrul acestei categorii.