Pentru mama si copilul -Creme naturale- Hidratare- Ten uscat- Ten mixt - www.marveljar.com

Pentru mama si copilul

 

 

Pielea unui copil, așa de subțire și delicată, nu trebuie să fie locul pentru produse chimice sintetice. Niciodată. Din păcate, chiar unele dintre brandurile pentru copii cele mai de încredere adăugă produse chimice artificiale extrem de dăunătoare. Produsele noastre ecologice de îngrijire a copilului includ săpun natural și unguente/creme/...

 

 

Pielea unui copil, așa de subțire și delicată, nu trebuie să fie locul pentru produse chimice sintetice. Niciodată. Din păcate, chiar unele dintre brandurile pentru copii cele mai de încredere adăugă produse chimice artificiale extrem de dăunătoare. Produsele noastre ecologice de îngrijire a copilului includ săpun natural și unguente/creme/balsamuri realizate din ingrediente blânde care curață, hidratează și protejează pielea sensibilă a copilului. Nimic artificial, nimic sintetic, doar ingrediente naturale sănătoase în care puteți avea încredere.


Avem și opțiuni pentru mămici!

Află mai mult

Pentru mama si copilul Conține 25 produse.

Subcategorii

 • Săpun natural pentru...

  Pielea delicată a copilului tău merită un săpun sănătos, natural realizat fără detergenți și ingrediente artificiale. Formulate pentru piele sensibilă, săpunurile noastre naturale vor curăța, hidrata și calma pielea bebelușului tău și nu va îndepărta din ea uleiurile naturale.

  Aceste sapunuri nu au miros adăugat.Vă recomandăm ca primă opțiune Sampon & sapun cu galbenele, miere & aloe, deoarece conține trei ingrediente minune: aloe, miere și gălbenele ( bio, cultivate chiar de noi în magnificul ținut al Bucovinei).


  Aceste sapunuri sunt, de asemenea, excelente șampoane naturale pentru copii. În timp ce noi folosim doar ingrediente simple, naturale și, adesea, organice, nu adăugam substanțe chimice pentru a transforma produsul, șamponul în unul "fără lacrimi", așa că aveți grijă în a păstra săpunul departe de ochii bebelușului. Oricum, stați fără grijă. Chiar dacă îi apa cu clăbuc îi va intra în ochi, nu se va întâmpla nimic rău. Ba din contra...

 • Balsam/cremă pentru copii

  Produse pentru copii naturale și/sau organice pentru piele delicată. Fie că este vorba de masaj pentru copii, ajutor cu pielea uscată a copilului sau un funduleț iritat, pielea sensibilă a copilului tău merită ce e mai bun! Nimic artificial, nimic sintetic, doar ingrediente naturale sănătoase în care puteți avea încredere.

 • Pentru mama

  A fi mamă este o experiență antrenantă! Iată câteva tratamente naturale care vă vor ajuta în a trata mameloanele iritate, uscăciunea vaginală, vergeturile și tot stresul provocat de acestea. TU meriți ce-i mai bun! Nimic artificial, nimic sintetic, doar ingrediente naturale sănătoase în care puteți avea încredere.

 • Pasta de dintii copii
pe pagină
Afiseaza 1 - 12 of 25 produse
Afiseaza 1 - 12 of 25 produse