Produse naturale pentru par.-Ingrijire naturala- Produse naturale- Produse organice- Uleiuri esentiale. - www.marveljar.com

Pentru păr

Sampoane comerciale conțin detergenți de curățare duro care vă vor lăsa părul fără uleiurile sale naturale, vor usca scalpul, și vor face ca părul dvs. să devină lipsit de viață. După ce părul dvs. nu va mai avea uleiurile sale naturale, atât de prețioase, veți achiziționa o sticla de balsam încărcat chimic sau o cremă de păr care pur și simplu...

Sampoane comerciale conțin detergenți de curățare duro care vă vor lăsa părul fără uleiurile sale naturale, vor usca scalpul, și vor face ca părul dvs. să devină lipsit de viață. După ce părul dvs. nu va mai avea uleiurile sale naturale, atât de prețioase, veți achiziționa o sticla de balsam încărcat chimic sau o cremă de păr care pur și simplu vă va acoperi părul (precum ai acoperi o suprafață cu un strat de vopsea) și-l va doborî. Produsele chimice dure din produsele de îngrijire ale părului din comerț se pot dezvolta pe scalp, pot bloca foliculii și să conducă la rărirea parului, pot provoca mătreață și mâncărime pe scalpul uscat.
Produsele de îngrijire ale părului, Marvel Jar, 100 % naturale și chiar organice conțin uleiuri naturale vegetale și unturi, uleiuri esentiale pure si infuzii botanice organice, care sunt ușor absorbite, hidratante și hrănitoare pentru părul și scalpul dvs. Nimic artificial, nimic sintetic, doar ingrediente naturale sănătoase. Răsfățați-vă părul cu săpunurile/șampoanele noastre naturale, ce curăță profund și sunt adevărate balsamuri pentru păr. Toate acestea pentru un păr sănătos și fabulos!

Află mai mult

Pentru păr Conține 10 produse.

Subcategorii

  • Săpunuri/Șampoane solide

     

    Săpunurile/șampoanele solide oferite de Marvel Jar, condiționând toate șampoanele naturale într-un săpun solid, curăță părul în mod natural. Foarte bogat, producând multă spumă pufoasă, ingredientele naturale curață fin fară a îndepărta uleiurile naturale de protecție. Vegetale naturale/organice, infuzii de plante și uleiuri esențiale pure lasă părul moale, lucios, curat, și mai presus de toate, sănătos. Deoarece nevoile individuale de îngrijire a părului sunt unice, săpunurile noastre șampon conțin diferite amestecuri de uleiuri hidratante și unturi pe măsură. Încearcă diferite variante pentru a găsi cel mai potrivit săpun/șampon pentru tine!

  • SAMPOANE LICHIDE

    Sampoane lichide

Afiseaza 1 - 10 of 10 produse
Afiseaza 1 - 10 of 10 produse