Produse naturale pentru-ingrijire- balsamuri naturale si creme hidratante.-Balsamuri Naturale, Produse Naturale - www.marveljar.com

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului marveljar.com  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea   marveljar.com  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679
Privire generala produse

 

Manufacturăm toate produsele noastre, incluzând săpunuri naturale și/sau organice, săpunuri/șampon solid, creme, balsamuri, produse pentru îngrijirea părului, feței și corpului.

Inspirați din dragostea și respectul nostru profund pentru tot ceea ce este natural, folosim uleiuri esențiale pure, plante, majoritatea cultivate chiar de noi, ulei...

 

Manufacturăm toate produsele noastre, incluzând săpunuri naturale și/sau organice, săpunuri/șampon solid, creme, balsamuri, produse pentru îngrijirea părului, feței și corpului.

Inspirați din dragostea și respectul nostru profund pentru tot ceea ce este natural, folosim uleiuri esențiale pure, plante, majoritatea cultivate chiar de noi, uleiuri și unturi din plante pentru a formula rețete care vă vor hrăni pielea fiind, în același timp, eco prietenoase.

Produsele noastre pentru îngrijirea pielii și a corpului nu conțin nimic artificial, nimic sintetic, ci numai ingrediente naturale de cea mai bună calitate.

Manufacturăm toate produsele noastre în șarje mici pentru a le asigura prospețimea, consistența și chiar perfecțiunea.

Află mai mult

Privire generala produse Nu există produse în cadrul acestei categorii.