Sapunuri pentru fata- Creme hidratante-magazinul de sapunuri - www.marveljar.com

Săpunuri pentru față

Toate săpunurile noastre sunt hidratante în mod natural Deci, ce putem numi un săpun pentru față? Sapunurile pentru față sunt extra hidratante în comparație cu sapunurile pentru corp, pentru a oferi, în plus, extra hidratare. Ele sunt fară parfum sau ușor parfumat cu uleiuri esențiale pure cunoscute a fi bune pentru pielea feței și sunt formula...

Toate săpunurile noastre sunt hidratante în mod natural Deci, ce putem numi un săpun pentru față? Sapunurile pentru față sunt extra hidratante în comparație cu sapunurile pentru corp, pentru a oferi, în plus, extra hidratare. Ele sunt fară parfum sau ușor parfumat cu uleiuri esențiale pure cunoscute a fi bune pentru pielea feței și sunt formulate cu argile faciale, unturi suplimentare și ingrediente pentru hidratarea și hrănirea pielii feței și care aduc un nou suflu tenului sensibil, ridat, obosit.


Acestea fiind spuse, am folosit toate săpunurile noastre pe fața mea. Favoritele mele conțin mult ulei de nucă de cocos, un exemplu fiind Sampon & sapun cu argilă verde & castravete, par şi corp. Încercați diferite variante, pentru că, în cele din urmă, alegerea săpunului facial depinde de tipul tău unic de piele.

Află mai mult

Săpunuri pentru față Conține 12 produse.

Afiseaza 1 - 12 of 12 produse
Afiseaza 1 - 12 of 12 produse