Tenul gras este rezultatul secretii excesive de sebum - www.marveljar.com

Ten gras/acnee

 

Ajuta-mă să aleg un săpun natural pentru tenul gras!


Tenul gras este rezultatul secretii excesive de sebum. El tinde să atragă mai multă mizerie și praf decât pielea uscată și poate fi predispus la puncte negre și acnee. Tenul gras este agravat de uscarea pielii sau de produse pe bază de alcool, cât si de săpunuri dure sau spălări (prea) frecv...

 

Ajuta-mă să aleg un săpun natural pentru tenul gras!


Tenul gras este rezultatul secretii excesive de sebum. El tinde să atragă mai multă mizerie și praf decât pielea uscată și poate fi predispus la puncte negre și acnee. Tenul gras este agravat de uscarea pielii sau de produse pe bază de alcool, cât si de săpunuri dure sau spălări (prea) frecvente ale corpului. Chimicalele din aceste produse usucă pielea, care apoi încurajează glandele sebacee să producă mai mult sebum. Astfel, totul nu e altceva decât un cerc vicios. Alte ingrediente, cum ar fi uleiul mineral și alte ingrediente pe bază de petrol, blochează porii și pot duce la acnee.


Toate săpunurile noastre naturale sunt foarte hidratante, dar asta nu înseamnă că nu sunt bune pentru tenul gras!

 


În cazul în care ai un ten gras, nu vei dori un săpun care să vă usuce pielea. Vei dori un săpun natural care va curața și va ajuta la balansarea uleiurilor naturale ale pielii.

 

 Cum decidem ce săpunuri par să funcționeze mai bine pentru tenul gras? Cele mai multe dintre recomandarile noastre se bazeaza pe feedback-ul clientului. În general, săpunurile naturale care conțin uleiuri esențiale de citrice, uleiuri lemnoase și rozmarin par să funcționeze bine pentru tenul gras și săpunurile exfoliante vă vor ajuta la eliminarea bacteriilor și a uleiurilor ceroase din porii pielii.

Veți observa, în recomandări, suprapuneri de produse, pentru că pielea fiecăruia este atât de diferită încțt un săpun natural se va comporta într-un anumit fel pentru o anumită persoană și într-un altul pentru altcineva. Încercați diferite variante pentru a găsi ce este mai potrivit pentru tine!


Clientii nostri cu acnee ne-au confirmat că săpunul nostru "La Luptă cu Acneea", produs care conține, printre altele, ulei de neem, este un adevărat succes! Il incerci si tu?

Află mai mult

Ten gras/acnee Conține 5 produse.

Afiseaza 1 - 5 of 5 produse
Afiseaza 1 - 5 of 5 produse