Ten inflamat si iritat - www.marveljar.com

Ten inflamat si iritat

Eczema este un termen pentru o afectiune in care pielea este inflamată sau iritată. Zona afectată este foarte uscată, apare aproape întotdeauna senzația de mâncărime cu o erupție, și pot apărea, îngroșări ale pielii sau solzi. Eczema apare cel mai frecvent pe față, spate, genunchi, incheieturile mâinilor sau la picioare, dar poate afecta și alte...

Eczema este un termen pentru o afectiune in care pielea este inflamată sau iritată. Zona afectată este foarte uscată, apare aproape întotdeauna senzația de mâncărime cu o erupție, și pot apărea, îngroșări ale pielii sau solzi. Eczema apare cel mai frecvent pe față, spate, genunchi, incheieturile mâinilor sau la picioare, dar poate afecta și alte zone ale corpului. La persoanele cu pielea albă, aceste zone apar deseori roșiatice la început și apoi devin maro. La persoanele cu pielea mai inchisă, eczemele pot afecta pigmentarea ceea ce face zona afectată să fie mai deschisă sau mai închisă.

 

Marvel Jar a început ca un experiment acum 2 ani. Am vrut să fac săpun care nu conține substanțe chimice sintetice. Am avut, de asemenea, un motiv ulterior. Fetița noastră a avut în primele luni de viață o piele atopică, un început de dermatită atopică. Săpunul nostru cu aloe, miere și gălbenele a făcut minuni. Și nici nu a costat atât de mult precum produsele recomandate de doctori, franțuzești, de bună calitate dar foarte, foarte scumpe.

La început am crezut că săpunul meu avea un ingredient minune, dar am învățat că este ceea nu este în săpun este un miracol. După toate cercetările pe care le-am făcut cu privire la ingredientele sintetice prezente în săpunurile comerciale, și chiar din unele săpunuri realizate manual, am constatat că nu este de mirare că atât de mulți oameni au probleme cu pielea lor.

 

 

Vă sugerez ca persoanele cu eczeme să folosească săpunurile noastre naturale care nu conțin uleiuri esențiale. Săpunuri, cum ar fi Săpunul cu aloe, miere și gălbenele, adică cele care "nu au miros adăugat" sunt cele mai eficiente. Unele persoane ne-au scris, de asemenea, că sunt foarte eficiente atât săpunul anti acneic, săpunul nostru "La Luptă cu Acneea" cât și Balsam cu ulei de Argan & Cătină sau Balsam cu ulei de Argan & Cătină. Și asta pentru că planta minune cătina a fost utilizată pentru a trata afectiuni ale pielii, in medicina estică, de secole. De asemenea, este considerat a fi un remediu natural pentru a ajuta la tratarea crizelor, aparițiilor periodice ale psoriazisului.

Află mai mult

Ten inflamat si iritat Conține 7 produse.

Afiseaza 1 - 7 of 7 produse
Afiseaza 1 - 7 of 7 produse