Un ajutor in alegerea un săpun natural pentru pielea sensibilă sau inflamată! - www.marveljar.com

Ten sensibil

Ajuta-mă să aleg un săpun natural pentru pielea sensibilă sau inflamată!

Mulți oameni ne spun că au pielea sensibilă. Întrebarea este ... sensibilă la ce? Unii oameni au cu adevărat o piele subțire sau sensibilă, cu textură fină. Având în vedere că reactionează rapid atât la căldură cât și la frig, pielea sensibilă se poate arde la soare sau det...

Ajuta-mă să aleg un săpun natural pentru pielea sensibilă sau inflamată!

Mulți oameni ne spun că au pielea sensibilă. Întrebarea este ... sensibilă la ce? Unii oameni au cu adevărat o piele subțire sau sensibilă, cu textură fină. Având în vedere că reactionează rapid atât la căldură cât și la frig, pielea sensibilă se poate arde la soare sau deteriora de la vânt. Este adesea uscată, delicată și predispusă la reacții alergice. Alte persoane au o piele care este pur și simplu sensibilă la mediul înconjurător. Temperatura sezonieră diferită și umiditatea, apa foarte fierbinte, săpunurile detergent, aromele sintetice și culorile chimice, conservanții, alcoolul (folosit pe piele) și alți aditivi artificiali provoacă iritații, ceea ce duce la o piele rosie, pătată și la senzația de mâncărime.


O clientă cu "piele sensibila" a avut rezultate foarte bune folosind săpunul/șamponul nostru cu gălbenele, miere & aloe și a decis să încerce și alte săpunuri pe care le-a cumpărat pentru soțul ei. Nu a avut probleme cu niciun săpun natural produs de noi și, de aceea, ne-a scris: "Cred că sunt sensibilă la orice săpun pe care l-am achiziționat în afară de cel luat de la voi. Vă mulțumesc din suflet!". Mihaela, noi îți mulțumim și te asigurăm că îți vom livra mereu cele mai bune produse!

Află mai mult

Ten sensibil Conține 10 produse.

Afiseaza 1 - 10 of 10 produse
Afiseaza 1 - 10 of 10 produse