Ten uscat - www.marveljar.com

Ten uscat

 

Ajută-mă să aleg un săpun natural pentru pielea uscată!Pielea uscată este un rezultat al scăderii producției de sebum, uleiul natural necesar pentru a menține pielea umeda si lubrifiată. Deoarece pielea uscată are o barieră de ulei scăzută, apa se evaporă ușor prin piele. Pielea uscata arată (foarte) uscată, "strânge",se poate descuama, și e...

 

Ajută-mă să aleg un săpun natural pentru pielea uscată!Pielea uscată este un rezultat al scăderii producției de sebum, uleiul natural necesar pentru a menține pielea umeda si lubrifiată. Deoarece pielea uscată are o barieră de ulei scăzută, apa se evaporă ușor prin piele. Pielea uscata arată (foarte) uscată, "strânge",se poate descuama, și este mai predispusă la linii fine si riduri. Afectiunile pielii uscate sunt exacerbate de săpunuri detergent, produse pe bază de alcool, ingrediente chimice din produsele cosmetice, și schimbările de anotimpuri.


Am învățat din experiența noastră de cercetare și de la clienții noștri că unele tipuri de piele uscată preferă unturi naturale, cum ar fi de shea, mango și cacao. Alte tipuri, în schimb, preferă uleiurile bogate în acizi gras, ex. acid linoleic, cum ar fi uleiurile de seminte de struguri, floarea-soarelui, șofran, și cânepă. Excelente sunt și săpunurile bogate în miere sau lapte de cocos!


Un client ne-a spus că pielea ei iubește orice săpun natural, cu "alimente" în el. "Pielea mea iubește săpunurile cu ulei de dovleac, avocado, castravete, morcov (cred că sunt câteva). Sapunurile cu "alimente, cu legume și fructe" în ele par să conțină ceva care face foarte fericită pielea mea uscată!"

 

Află mai mult

Ten uscat Conține 9 produse.

Afiseaza 1 - 9 of 9 produse
Afiseaza 1 - 9 of 9 produse